Warta Industri

Pambuka Tampilake LCD TFT

2019-12-28
TFT (Transistor Film Lancip) minangka transistor efek film lancip. Transistor film tipis kasebut tegese saben titik piksel kristal cair ing tampilan kristal cair didorong dening transistor film tipis sing ana ing njero. Dadi, informasi layar tampilan sing dhuwur, dhuwur, lan kontras dhuwur bisa digayuh. TFT kalebu tampilan kristal cair matriks aktif.