Warta Industri

Jeneng lengkap OLED, PMOLED lan tembung liyane

2019-12-06

OLED - Dietis Lampu Embuh Ogan, Cina: diodhisi lampu organik;
Miturut cara, ana sawetara istilah basa Inggris sing umum kanggo industri:
PM OLED - Passive Matrix OLED, Chinese: passively driven OLED;
AM OLED - aktif Matrix OLED, Chinese: Active Drive OLED;

TFTâ € ”â €” Transistor Film tipis, Cina: transistor film tipis;
LCDâ € "â €" Cairan Kristal Cair, Cina: Tampilan LCD;
LCMâ € ”â €” Modul LCD, Cina: modul LCD;

Sadurunge:

Ora Ana News

Sabanjure:

Apa OLED?