Kamera Jaringan Komputer
  • Air ProKamera Jaringan Komputer
  • Air ProKamera Jaringan Komputer
  • Air ProKamera Jaringan Komputer
  • Air ProKamera Jaringan Komputer

Kamera Jaringan Komputer

.opt td{padding: 5px;}Kamera Jaringan Komputer Spesifikasi Kripik Songhan Sensor CMOS 1 / 2.9 inci, 2 MP Resolusi 1920 * 1080P, 2.0 * 2.0um Kompatibel WINXP, WIN7, WIN8, Vista, Linux Gunakake Plug n Play USB 2.0 Mikropon Dibangun ing Werna RGB24 dicokot Formulir gambar YUY2 / MJPEG opsional FPS MJPE......

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kamera Jaringan Komputer



Spesifikasi
Kripik Songhan
Sensor CMOS 1 / 2.9 inci, 2 MP
Resolusi 1920 * 1080P, 2.0 * 2.0um
Kompatibel WINXP, WIN7, WIN8, Vista, Linux
Gunakake Plug n Play USB 2.0
Mikropon Dibangun ing
Werna RGB24 dicokot
Formulir gambar YUY2 / MJPEG opsional
FPS MJPEG, 1920 * 1080 dhukungan 30 FPS
YUYV, 1920 * dhukungan 1080 5 FPS
Tingkat gangguan <2%
Imbangan putih Automatic / manual
Kontrol kontrol Automatic / manual
SNR <41dB
Fokus 10mm nganti tanpa wates
Lensa 3G + 1P, sudut pandang 90 derajat
Sumber cahya LED tambahan
WDR 0-86 dB
Ngarahke Fokus manual
Kacepetan imaging <1.2 detik
Kabel 2m
Rega USD 16 FOB Shenzhen


Panas Tags: Kamera Jaringan Komputer, China, Produsen, Pembekal, Pabrik, Digawe ing China, Disesuaikan, Ing Simpenan, Bulk, Sebutharga, Kualitas Tinggi

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码