Tampilan LCD TFT 7 inci 1024x600
  • Air ProTampilan LCD TFT 7 inci 1024x600
  • Air ProTampilan LCD TFT 7 inci 1024x600

Tampilan LCD TFT 7 inci 1024x600

Tampilan LCD TFT 7 inci 1024x600 yaiku layar LCD TFT 7 inci, resolusi 1024x600, driver IC TBD, 50 pin FPC, Interaksi RGB, arah pandang gratis, lampu LED LED putih. Ing ngisor iki kira-kira 7 inci TFT LCD Tampilan 1024x600 gegandhengan, muga-muga mbantu sampeyan luwih ngerti 7 inci TFT LCD Display 1024x600.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pandhuan produk saka LCD LCD TFT 7 inci 1024x600

Kita nyedhiyakake LCD LCD TFT 7 inci yaiku jinis transpisif a-Si TFT-LCD (modul tampilan kristal cair transistor silikon silikon) sing kasusun saka panel TFT-LCD, sirkuit driver lan unit lampu mburi, Panel ukuran 7 inci lan resolusi 1024x600. panel bisa nampilake nganti 16M warna. LCM bisa gampang diakses antarmuka RGB.

 

Spesifikasi Produk saka LCD LCD TFT 7 inci 1024x600


Ora

Item

Spesifikasi

Tetembungane

1

Jinis LCD

TFT matriks aktif, Tipe transitif

 

2

Ukuran layar

7inin

 

3

Resolusi

1024xRGBx600

 

4

Nomer warna

16M

 

5

Pengaturan Werna

Strip vertikal RGB

 

6

IC driver

-

 

7

Cahaya Mburi

LEDx27 putih

 

8

Ndeleng Arah

ALL

 

9

Antarmuka

24 bit RGB with Serial Antarmuka

 

10

Antarmuka Number

50 PINS FPC

 

11

TutulPanel

NA

 

 

Paramèter

Spesifikasis

Unit

Ukuran garis

164.90 (W) x100.00 (H) x3.5 (T) (LCM, ora kalebu FPC)

mm

Wilayah aktif

154.08 (W) x85.92 (H)

mm

Resolusi

Titik 800xRGBx480

-


Drawing Produksi Tampilan LCD TFT 7 inci 1024x600

 

 

PINS Produksi definisi Tampilan LCD TFT 7 inci 1024x600

 

PIN NO.

Simbul

Aku / O

Katrangan

1-2

LED-A

P

Daya kanggo anod lampu LED

3-4

LED-K

P

Daya kanggo katod lampu LED

5

GND

P

Power ground

6

VCOM

I

Tegangan umum

7

DVDD

P

Pasokan daya kanggo blok digital.

8

MODE

I

Mode DE / SYNC pilih.

9

DE

I

Data input ngontrol kontrol.

10

VSD

I

Sinyal sink vertikal

11

HSD

I

Sinyal sink horisontal

12-19

B7 ~ B0

I

Data biru

20-27

G7 ~ G0

I

Data ijo

28-35

R7 ~ R0

I

Data abang

36

GND

P

Power ground

37

DCLK

I

Jam kanggo data input

38

GND

P

Power ground

39

SHLR

I

Kontrol arah arah sumber.

40

UPDN

I

Kontrol arah pindai gerbang

41

VDDG (VGH)

P

Pasokan daya kanggo output drive gerbang dhuwur

42

VEEG(VGLï¼ ‰

P

Pasokan daya kanggo output drive gerbang kurang

43

AVDD

P

Pasokan daya kanggo blok digital. Reset global

44

RSTB

I

Reset global Hardware. Cilik aktif.

45

NC

-

NC

46

VCOM

I

Tegangan umum

47

KANGGO

I

Fungsi ngaktifake ngontrol.

48

GND

P

Power ground

49-50

NC

-

NC

 

Fitur Produk lan Aplikasi Tampilan LCD TFT 7 inci 1024x600


 

 

Kontrol Kualitas Produk 7 LCD TFT LCD tampilan 1024x600

Sadurunge paket lan kiriman, produk asli bakal diuji siji-sijine dening teknisi lan tim QC kanggo mesthekake kualitas kabeh produk.
Kita bakal nguji barang kanthi ketat miturut pemeriksaan standar sadurunge kiriman.

 

Pangiriman, pengiriman lan abot saka layar LCD TFT 7 inci 1024x600

1). Syarat Pembayaran: T / T, Western Union.
2). Pengiriman: Pangiriman kanthi cepet dening UPS, EMS, DHL, TNT, FedEx, utawa kanthi udara.
3). Wektu pangiriman: 3-7 dina kanggo barang ing saham, 3-4 minggu kanggo barang produksi massal.
4). Detail Kemasan: Dibungkus tas anti-statis kanthi kothak busa kanggo njamin keamanan ing transportasi.
5). Rincian Pengiriman: 1 nganti 30 dina. Ragad kiriman nganti bobot lan volume produk.
6). Conto: Perusahaan kita nawakake conto kanggo tes kualitas utawa tujuan bisnis liyane, nanging kita njaluk sampeyan mbayar conto lan barang barang.

 

 

FAQ


P: Apa MOQ?
A: Umumé, yen sampeyan milih produk sing beda, minimal order order qty uga bakal beda.


P: Kepiye wektu pangiriman?
A: Produk LCD mbutuhake 3-4 minggu digawe sawise nampa simpenan.


P: Apa produk sampeyan nduwe jaminan?
A: Ya, kita nawakake jaminan 12 wulan kanggo produk kita. Kerusakan amarga nggunakake penyalahgunaan, perawatan sing ora becik lan modifikasi lan ndandani kanthi ora sah ora dijamin dening babar pisan.

P: Apa cara pambayaran sampeyan?
A: Biasane kita nampa cara pembayaran kalebu T / T, Western Union. 50-100% simpenan luwih awal lan imbangan sadurunge dikirim menyang jumlah pambayaran. Sing tuku bisa milih cara pembayaran sing sampeyan tampa.

Q: Apa metode pengiriman sampeyan?

A: Kita nyedhiyakake metode pengiriman lengkap.

Kanggo pesenan kuantitas cilik sing dikirim dening UPS Air-Express, utawa layanan DHL / FEDEX / TNT / EMS Express, aman lan cepet.
Kanggo pesenan kuantitas sing akeh sing dikirim dening agen kargo panuku ing China, kita uga bisa ngirim kanthi transportasi Udara utawa transportasi segara.

P: Apa sampeyan nawakake solusi khusus?
A: Ya, kita bisa nawakake solusi khusus yen produk standar ora bisa nyukupi syarat panuku.

 

Warta Paling Anyar

 

Rekomendasi

Panas Tags: Tampilan LCD TFT 7 inci 1024x600, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China, Disesuaikan, Saham, Bulk, Sebutharga, Kualitas Tinggi

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码