Tampilan LCD Arduino LCD 724x600
  • Air ProTampilan LCD Arduino LCD 724x600
  • Air ProTampilan LCD Arduino LCD 724x600

Tampilan LCD Arduino LCD 724x600

Tampilan LCD TFT LCD 720 1024x600, layar Capacitive Tutul lan SSD1963 LCD Controller,MCU interfaceï¼ ›Ing ngisor iki kira-kira 7 inci layar LCD Arduino 1024x600, muga-muga mbantu sampeyan luwih ngerti 7 inci Arduino LCD Display 1024x600.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pandhuan produk saka Tampilan LCD 7 inci Arduino 1024x600


Kasedhiya 7 inci LCD LCD Arduino 1024x600 yaiku layar LCD 724 10600, layar Capacitive Touch lan Controller LCD SSD1963 gampang dikontrol dening MCU kayata 8051, PIC, AVR, ARDUINO, lan ARM.

 

Spesifikasi Produk saka LCD LCD Arduino 1024x600

 

Item informasi umum

Isi

Unit

Ukuran LCD (Diagonal)

7

inci

Struktur Modul

Tampilan LCD + CTP Tutul + PCB

-

Jinis Tampilan LCD

TFT / TRANSMISSIF

-

Modul LCD

Biasane Ireng

-

Pandhuan Ndeleng sing Disaranake

Gratis

-

Arah panyebrangan abu-abu

Gratis

-

Ukuran modul (WxHxT)

185.00x105.00x7.75

mm

Wilayah aktif (WxH)

154.08x85.92

mm

Jumlah piksel (Resolusi)

1024RGBx600

piksel

Jarak piksel (WxH)

0.19x0.17

mm

Aransemen Pixel Warna

RGB Stripe

-

LCD Pemandu LCD

TBD

-

Jinis Interface Type

LCD Tampilan

16bit antarmuka 8080

-

CTP Tutul

Antarmuka I2C

-

Daya Bekalan USB

(5.0V)

-

Konsumsi Kapabilitas Modul

-

mA

Nomer Werna

16.7M

-

Jinis latar mburi

LED putih

-


Product Drawing of the 7 inci Arduino LCD Tampilan 1024x600

 

Product Feature and Application of the 7 inci Arduino LCD Tampilan 1024x600

 

Ndhukung antarmuka paralel 8080 16-bit lan pengontrol panel sentuhan capacitive. Kita nawakake rong jinis sambungan, siji 34 pin 2.54 konektor ZIF konektor lan antarmuka konektor pitch 40PIN 0.5mm. Modul kasebut kompatibel karo papan pangembangan kayata STM32 F103 / F407

 

Product Advantage of the 7 inci Arduino LCD Tampilan 1024x600


It can be used in any embedded systems which require display high quality colorful image. The Module used SSD1963 LCD controller with 7 inci 1024x600 LCD module with touchscreen. This LCD has a superior display quality and full viewing angle.

 

Product Quality Control of the 7 inci Arduino LCD Tampilan 1024x600

 

Sadurunge paket lan kiriman, produk asli bakal diuji siji-sijine dening teknisi lan tim QC kanggo mesthekake kualitas kabeh produk.
Kita bakal nguji barang kanthi ketat miturut pemeriksaan standar sadurunge kiriman.

 


Delivery, shipping and Severing of 7 inci Arduino LCD Tampilan 1024x600


1). Syarat Pembayaran: T / T, Western Union.
2). Pengiriman: Pangiriman kanthi cepet dening UPS, EMS, DHL, TNT, FedEx, utawa kanthi udara.
3). Wektu pangiriman: 3 dina kanggo barang ing stok, 3-4 minggu kanggo barang produksi massal.
4). Detail Kemasan: Dibungkus tas anti-statis kanthi kothak busa kanggo njamin keamanan ing transportasi.
5). Rincian Pengiriman: 1 nganti 30 dina. Ragad kiriman nganti bobot lan volume produk.
6). Conto: Perusahaan kita nawakake conto kanggo tes kualitas utawa tujuan bisnis liyane, nanging kita njaluk sampeyan mbayar conto lan barang barang.

FAQ


P: Apa MOQ?
A: Umumé, yen sampeyan milih produk sing beda, minimal order order qty uga bakal beda.


P: Kepiye wektu pangiriman?
A: Produk LCD mbutuhake 3-4 minggu digawe sawise nampa simpenan.


P: Apa produk sampeyan nduwe jaminan?
A: Ya, kita nawakake jaminan 12 wulan kanggo produk kita. Kerusakan amarga nggunakake penyalahgunaan, perawatan sing ora becik lan modifikasi lan ndandani kanthi ora sah ora dijamin dening babar pisan.

P: Apa cara pambayaran sampeyan?
A: Biasane kita nampa cara pembayaran kalebu T / T, Western Union. 50-100% simpenan luwih awal lan imbangan sadurunge dikirim menyang jumlah pambayaran. Sing tuku bisa milih cara pembayaran sing sampeyan tampa.

Q: Apa metode pengiriman sampeyan?

A: Kita nyedhiyakake metode pengiriman lengkap.

Kanggo pesenan kuantitas cilik sing dikirim dening UPS Air-Express, utawa layanan DHL / FEDEX / TNT / EMS Express, aman lan cepet.
Kanggo pesenan kuantitas sing akeh sing dikirim dening agen kargo panuku ing China, kita uga bisa ngirim kanthi transportasi Udara utawa transportasi segara.

P: Apa sampeyan nawakake solusi khusus?
A: Ya, kita bisa nawakake solusi khusus yen produk standar ora bisa nyukupi syarat panuku.

 

Warta Paling Anyar

 

Rekomendasi

Panas Tags: Tampilan LCD Arduino LCD 720x600, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China, Disesuaikan, Saham, Bulk, Sebutharga, Kualitas Tinggi

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码