4,95 inci TFT LCD Tampilan 480x854
  • Air Pro4,95 inci TFT LCD Tampilan 480x854
  • Air Pro4,95 inci TFT LCD Tampilan 480x854

4,95 inci TFT LCD Tampilan 480x854

4,95 inci TFT LCD Display 480x854 yaiku layar LCD TFT 4.3 inci, resolusi 480x854, driver IC ST7701S, 40 pin FPC, RGB Interface, arah ndeleng gratis, lampu LED LED putih. Ing ngisor iki kira-kira 4,95 inci TFT LCD Tampilan 480x854, aku ngarep-arep supaya mbantu sampeyan luwih ngerti 4,95 inci TFT LCD Display 480x854.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pandhuan produk saka Tampilan LCD TFT 4.95 inci 480x854

Kita nyedhiyakake LCD LCD TFT 4,95 inci yaiku jinis trans-transparan a-Si TFT-LCD (modul tampilan kristal cair transistor silikon silikon) sing kasusun saka panel IPS TFT-LCD, sirkuit driver lan unit lampu mburi, panel ukuran 4,95 inci lan resolusi kasebut yaiku 480x854. panel bisa nampilake nganti 16M warna. LCM bisa gampang diakses antarmuka RGB.

 

Spesifikasi Produk saka LCD LCD TFT 4,95 inci 480x854


Ora

Item

Spesifikasi

Tetembungane

1

Jinis LCD

IPS

 

2

Ukuran layar

4,95inch

 

3

Resolusi

480xRGBx854

 

4

Nomer warna

16M

 

5

Pengaturan Werna

Strip vertikal RGB

 

6

IC driver

ST7701S

 

7

Cahaya Mburi

LEDx12 Putih

 

8

Ndeleng Arah

Kabeh

 

9

Antarmuka

RGB Antarmuka

 

10

Antarmuka Number

40 PINS FPC

 

11

TutulPanel

NA

 

 

Paramèter

Spesifikasis

Unit

Ukuran garis

65,4 (W) x188.8 (H) x2.1 (T) (LCM, ora kalebu FPC)

mm

Wilayah aktif

61.56 (W) x109.53 (H)

mm

Resolusi

Titik 480xRGBx854

-

 

Drawing Produksi Tampilan LCD TFT 4,95 inci 480x854

 

PINS Produksi Defence LCD TFT 4.95 inci 480x854


Ora.

Simbul

Katrangan

1

LEDK

Katon latar mburi

2

LEDA

Simpul latar

3

GND

GND

4

VDD

Voltase listrik

5-12

R0-R7

Bus data abang

13-20

G0-G7

Bus data ijo

21-28

B0-B7

Bus data biru

29

GND

GND

30

CLK

Jam piksel

31

NC

Ora Connetion

32

HSYNC

Sinyal sinkronisasi horisontal.

33

VSYNC

Sinyal sinkronisasi.

34

DEN

Data Aktifake

35

NC

Ora Connetion

36

GND

GND

37

RESET

Reset sinyal, kurang sithik

38

SDI

Input data serial

39

SCL

Jam Serial

40

CS

Chip pilih sinyal


Fitur Produk lan Aplikasi Tampilan LCD TFT 4.95 inci 480x854


Kontrol Kualitas Produk saka LCD LCD TFT 4,95 inci 480x854

Sadurunge paket lan kiriman, produk asli bakal diuji siji-sijine dening teknisi lan tim QC kanggo mesthekake kualitas kabeh produk.
Kita bakal nguji barang kanthi ketat miturut pemeriksaan standar sadurunge kiriman.

 

Pangiriman, pengiriman lan abot saka layar TFT LCD 4,95 inci 480x854

1). Syarat Pembayaran: T / T, Western Union.
2). Pengiriman: Pangiriman kanthi cepet dening UPS, EMS, DHL, TNT, FedEx, utawa kanthi udara.
3). Wektu pangiriman: 3-7 dina kanggo barang ing saham, 3-4 minggu kanggo barang produksi massal.
4). Detail Kemasan: Dibungkus tas anti-statis kanthi kothak busa kanggo njamin keamanan ing transportasi.
5). Rincian Pengiriman: 1 nganti 30 dina. Ragad kiriman nganti bobot lan volume produk.
6). Conto: Perusahaan kita nawakake conto kanggo tes kualitas utawa tujuan bisnis liyane, nanging kita njaluk sampeyan mbayar conto lan barang barang.


 

FAQ


P: Apa MOQ?
A: Umumé, yen sampeyan milih produk sing beda, minimal order order qty uga bakal beda.


P: Kepiye wektu pangiriman?
A: Produk LCD mbutuhake 3-4 minggu digawe sawise nampa simpenan.


P: Apa produk sampeyan nduwe jaminan?
A: Ya, kita nawakake jaminan 12 wulan kanggo produk kita. Kerusakan amarga nggunakake penyalahgunaan, perawatan sing ora becik lan modifikasi lan ndandani kanthi ora sah ora dijamin dening babar pisan.

P: Apa cara pambayaran sampeyan?
A: Biasane kita nampa cara pembayaran kalebu T / T, Western Union. 50-100% simpenan luwih awal lan imbangan sadurunge dikirim menyang jumlah pambayaran. Sing tuku bisa milih cara pembayaran sing sampeyan tampa.

Q: Apa metode pengiriman sampeyan?

A: Kita nyedhiyakake metode pengiriman lengkap.

Kanggo pesenan kuantitas cilik sing dikirim dening UPS Air-Express, utawa layanan DHL / FEDEX / TNT / EMS Express, aman lan cepet.
Kanggo pesenan kuantitas sing akeh sing dikirim dening agen kargo panuku ing China, kita uga bisa ngirim kanthi transportasi Udara utawa transportasi segara.

P: Apa sampeyan nawakake solusi khusus?
A: Ya, kita bisa nawakake solusi khusus yen produk standar ora bisa nyukupi syarat panuku.

 

Warta Paling Anyar

 

Rekomendasi

Panas Tags: 4,95 inci TFT LCD Tampilan 480x854, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China, Disesuaikan, Ing Simpenan, Bulk, Sebutharga, Kualitas Tinggi

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码