4.3 inci LCD TFT LCD 800x480
  • Air Pro4.3 inci LCD TFT LCD 800x480
  • Air Pro4.3 inci LCD TFT LCD 800x480

4.3 inci LCD TFT LCD 800x480

4.3 inci LCD TFT LCD 800x480 yaiku layar LCD TFT 4.3 inci, resolusi 800x480, driver IC EK9716, 40 pin FPC, RGB Interface, arah pandang gratis, lampu LED LED putih. Ing ngisor iki yaiku sekitar 4.3 inci TFT LCD Display 800x480, aku pengin: mbantu sampeyan luwih ngerti 4.3 inci TFT LCD Display 800x480.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pandhuan produk saka LCD LCD TFT 4.3 inci 800x480

Kita nyedhiyakake LCD LCD TFT 4.3 inci yaiku jinis transpektif a-Si TFT-LCD (modifikasi kristal cair transistor silikon silikon) sing kasusun saka panel IPS TFT-LCD, sirkuit driver lan unit lampu mburi, ukuran panel 4.3 inci lan resolusi 800x480. panel bisa nampilake nganti 16M warna. LCM bisa gampang diakses antarmuka RGB.

 

Spesifikasi Produk saka LCD LCD TFT 4.3 inci 800x480


Ora

Item

Spesifikasi

Tetembungane

1

Jinis LCD

Orarmally Black

 

2

Ukuran layar

4.3inch

 

3

Resolusi

800xRGBx480

 

4

Nomer warna

16M

 

5

Pengaturan Werna

Strip vertikal RGB

 

6

IC driver

EK9716

 

7

Cahaya Mburi

LEDx7 ​​putih

 

8

Ndeleng Arah

Kabeh

 

9

Antarmuka

RGB Antarmuka

 

10

Antarmuka Number

40 PINS FPC

 

11

TutulPanel

NA

 

 

Paramèter

Spesifikasis

Unit

Ukuran garis

105,4 (W) x67.2 (H) x3.1 (T) (LCM, ora kalebu FPC)

mm

Wilayah tampilan

97.20 (W) x56.60 (H)

mm

Wilayah aktif

95.04 (W) x53.86 (H)

mm

Resolusi

Titik 480xRGBx272

-

Pixel Pitch

0,066 (H) x0.198 (V)

 


Drawing Produksi Tampilan LCD LCD TFT 4.3 inci 800x480

 

 

PINS Produksi definisi LCD LCD TFT 4.3 inci 800x480

 

Pin Ora.

Simbul

Aku / O

Fungsi

1

VLED-

P

Daya kanggo katod lampu LED

2

VLED +

P

Daya kanggo anod lampu LED

3

GND

P

Power ground

4

VDD

P

Voltase listrik

5-12

R0-R7

I

Data abang

13-20

G0-G7

I

Data ijo

21-28

B0-B7

I

Data ireng

29

GND

P

Power ground

30

CLK

I

Jam piksel

31

DISP

I

Tampilake / mati

32

HYSNC (NC)

 

Sinyal sink horisontal (NC)

33

VSYNC (NC)

 

Sinyal sink vertikal (NC)

34

DE

I

Data Aktifake

35

NC

-

Ora connection

36

GND

P

Power ground

37

XR (NC)

I

Panel tutul koordinasi ing sisih tengen nggambar gambar

38

YD (NC)

I

Panel sentral koordinasi ing gambar sisih ndhuwur

39

XL (NC)

I

Panel sentral koordinasi ing sisih kiwa gambar nggambar

40

YU (NC)

I

Panel tutul koordinasi ing sisih ngisor nggambar gambar


Fitur Produk lan Aplikasi Tampilan LCD TFT 4.3 inci 800x480


Kontrol Kualitas Produk saka LCD LCD TFT 4.3 inci 800x480

Sadurunge paket lan kiriman, produk asli bakal diuji siji-sijine dening teknisi lan tim QC kanggo mesthekake kualitas kabeh produk.
Kita bakal nguji barang kanthi ketat miturut pemeriksaan standar sadurunge kiriman.

 

Pangiriman, pengiriman lan abot saka LCD LCD TFT 4.3 inci 800x480

1). Syarat Pembayaran: T / T, Western Union.
2). Pengiriman: Pangiriman kanthi cepet dening UPS, EMS, DHL, TNT, FedEx, utawa kanthi udara.
3). Wektu pangiriman: 3-7 dina kanggo barang ing saham, 3-4 minggu kanggo barang produksi massal.
4). Detail Kemasan: Dibungkus tas anti-statis kanthi kothak busa kanggo njamin keamanan ing transportasi.
5). Rincian Pengiriman: 1 nganti 30 dina. Ragad kiriman nganti bobot lan volume produk.
6). Conto: Perusahaan kita nawakake conto kanggo tes kualitas utawa tujuan bisnis liyane, nanging kita njaluk sampeyan mbayar conto lan barang barang.


 

FAQ


P: Apa MOQ?
A: Umumé, yen sampeyan milih produk sing beda, minimal order order qty uga bakal beda.


P: Kepiye wektu pangiriman?
A: Produk LCD mbutuhake 3-4 minggu digawe sawise nampa simpenan.


P: Apa produk sampeyan nduwe jaminan?
A: Ya, kita nawakake jaminan 12 wulan kanggo produk kita. Kerusakan amarga nggunakake penyalahgunaan, perawatan sing ora becik lan modifikasi lan ndandani kanthi ora sah ora dijamin dening babar pisan.

P: Apa cara pambayaran sampeyan?
A: Biasane kita nampa cara pembayaran kalebu T / T, Western Union. 50-100% simpenan luwih awal lan imbangan sadurunge dikirim menyang jumlah pambayaran. Sing tuku bisa milih cara pembayaran sing sampeyan tampa.

Q: Apa metode pengiriman sampeyan?

A: Kita nyedhiyakake metode pengiriman lengkap.

Kanggo pesenan kuantitas cilik sing dikirim dening UPS Air-Express, utawa layanan DHL / FEDEX / TNT / EMS Express, aman lan cepet.
Kanggo pesenan kuantitas sing akeh sing dikirim dening agen kargo panuku ing China, kita uga bisa ngirim kanthi transportasi Udara utawa transportasi segara.

P: Apa sampeyan nawakake solusi khusus?
A: Ya, kita bisa nawakake solusi khusus yen produk standar ora bisa nyukupi syarat panuku.

 

Warta Paling Anyar

 

Rekomendasi

Panas Tags: 4.3 LCD TFT LCD tampilan 800x480, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China, Disesuaikan, Saham, Bulk, Sebutharga, Kualitas Tinggi

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码