10,1 inci TFT LCD Tampilan 1280x800
  • Air Pro10,1 inci TFT LCD Tampilan 1280x800
  • Air Pro10,1 inci TFT LCD Tampilan 1280x800

10,1 inci TFT LCD Tampilan 1280x800

10,1 inci TFT LCD Tampilan 1280x800 yaiku layar LCD TFT 10,1 inci, resolusi 1280x800, driver IC TBD, 40 pin FPC, Interaksi LVDS, arah pandeleng gratis, lampu latar LED putih.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pandhuan produk saka Tampilan LCD TFT 10,1 inci 1280x800

Kita nyedhiyakake LCD LCD LCD TFT 10.1, yaiku jinis transpisif a-Si TFT-LCD (modifikasi kristal cair transistor silikon silikon) sing kasusun saka panel TFT-LCD, sirkuit driver lan unit lampu mburi, Panel ukuran 10,1 inci lan resolusi 1280x800. panel bisa nampilake nganti 16M warna. LCM bisa diakses nganggo antarmuka LVDS.

 

Spesifikasi Produk saka LCD LCD TFT 10,1 inci 1280x800


Ora

Item

Spesifikasi

Tetembungane

1

Jinis LCD

TFT matriks aktif, Tipe transitif

 

2

Ukuran layar

10.1inch

 

3

Resolusi

IPS (1280xRGBx800)

 

4

Nomer warna

16M

 

5

Pengaturan Werna

Strip vertikal RGB

 

6

IC driver

-

 

7

Cahaya Mburi

LEDx39 putih

 

8

Ndeleng Arah

ALL

 

9

Antarmuka

LVDS Antarmuka

 

10

Antarmuka Number

40 PINS FPC

 

11

TutulPanel

NA

 

 

Paramèter

Spesifikasis

Unit

Ukuran garis

229.06 (W) x148.70 (H) x2..65 (T) (LCM, ora kalebu FPC)

mm

Wilayah aktif

216.96 (W) x135.6 (H)

mm

Resolusi

Titik 1280xRGBx800

-

Pixel Pitch

0.1692x0.0564

mm


Drawing Produksi Tampilan LCD TFT 10,1 inci 1280x800

 

 

PINS Produksi Definisi LCD LCD TFT 10,1 inci 1280x800


Ora.

Simbul

Katrangan

1

VCOM

Tegangan umum

2

VDD

Voltan Daya kanggo sirkuit digital

3

VDD

Voltan Daya kanggo sirkuit digital

4

NC

Ora connection

5

NC

Ora connection

6

NC

Ora connection

7

GND

Lemah

8

RXIN0-

-LVDS data data diferensial

9

RXIN0 +

+ Input data diferensial LVDS

10

GND

Lemah

11

RXIN1-

-LVDS data data diferensial

12

RXIN1 +

+ Input data diferensial LVDS

13

GND

Lemah

14

RXIN2-

-LVDS data data diferensial

15

RXIN2 +

+ Input data diferensial LVDS

16

GND

Lemah

17

RXCLKIN-

-LVDS input jam jam

18

RXCLKIN +

+ Input jam jam diferensial LVDS

19

GND

Lemah

20

RXIN3-

-LVDS data data diferensial

21

RXIN3 +

-LVDS data data diferensial

22

GND

Lemah

23

NC

Ora connection

24

NC

Ora connection

25

GND

Lemah

26

NC

Ora connection

27

NC

Ora connection

28

NC

Ora connection

29

AVDD

Daya kanggo Sirkuit Analog

30

GND

Lemah

31

LED-

Cathode LED

32

LED-

Cathode LED

33

NC

Ora connection

34

NC

Ora connection

35

VGL

Voltase Gapura oFF

36

NC

Ora connection

37

NC

Ora connection

38

VGH

Gapura ON voltase

39

LED +

LED Anode

40

LED +

LED Anode

 

Fitur Produk lan Aplikasi Tampilan LCD TFT 10,1 inci 1280x800

Standard:Computer, Peralatan kantor, Alat komunikasi, Alat Tes lan Alat Pangukuran, Alat mesin, Robot Industri, Alat Audio lan Visual, produk konsumen liyane.


 

 

Kontrol Kualitas Produk saka LCD LCD TFT 10,1 inci 1280x800

Sadurunge paket lan kiriman, produk asli bakal diuji siji-sijine dening teknisi lan tim QC kanggo mesthekake kualitas kabeh produk.
Kita bakal nguji barang kanthi ketat miturut pemeriksaan standar sadurunge kiriman.

 

Pangiriman, pengiriman lan parah saka LCD LCD TFT 10,1 inci 1280x800

1). Syarat Pembayaran: T / T, Western Union.
2). Pengiriman: Pangiriman kanthi cepet dening UPS, EMS, DHL, TNT, FedEx, utawa kanthi udara.
3). Wektu pangiriman: 3-7 dina kanggo barang ing saham, 3-4 minggu kanggo barang produksi massal.
4). Detail Kemasan: Dibungkus tas anti-statis kanthi kothak busa kanggo njamin keamanan ing transportasi.
5). Rincian Pengiriman: 1 nganti 30 dina. Ragad kiriman nganti bobot lan volume produk.
6). Conto: Perusahaan kita nawakake conto kanggo tes kualitas utawa tujuan bisnis liyane, nanging kita njaluk sampeyan mbayar conto lan barang barang.


 

FAQ


P: Apa MOQ?
A: Umumé, yen sampeyan milih produk sing beda, minimal order order qty uga bakal beda.


P: Kepiye wektu pangiriman?
A: Produk LCD mbutuhake 3-4 minggu digawe sawise nampa simpenan.


P: Apa produk sampeyan nduwe jaminan?
A: Ya, kita nawakake jaminan 12 wulan kanggo produk kita. Kerusakan amarga nggunakake penyalahgunaan, perawatan sing ora becik lan modifikasi lan ndandani kanthi ora sah ora dijamin dening babar pisan.

P: Apa cara pambayaran sampeyan?
A: Biasane kita nampa cara pembayaran kalebu T / T, Western Union. 50-100% simpenan luwih awal lan imbangan sadurunge dikirim menyang jumlah pambayaran. Sing tuku bisa milih cara pembayaran sing sampeyan tampa.

Q: Apa metode pengiriman sampeyan?

A: Kita nyedhiyakake metode pengiriman lengkap.

Kanggo pesenan kuantitas cilik sing dikirim dening UPS Air-Express, utawa layanan DHL / FEDEX / TNT / EMS Express, aman lan cepet.
Kanggo pesenan kuantitas sing akeh sing dikirim dening agen kargo panuku ing China, kita uga bisa ngirim kanthi transportasi Udara utawa transportasi segara.

P: Apa sampeyan nawakake solusi khusus?
A: Ya, kita bisa nawakake solusi khusus yen produk standar ora bisa nyukupi syarat panuku.

 

Warta Paling Anyar

 

Rekomendasi

Panas Tags: Tampilan LCD TFT 10,1 inci 1280x800, China, Produsen, Pabrik, Pabrik, Digawe ing China, Disesuaikan, Saham, Bulk, Sebutharga, Kualitas Tinggi

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码