1.3 inci 240x240 LCD IPS TFT
  • Air Pro1.3 inci 240x240 LCD IPS TFT
  • Air Pro1.3 inci 240x240 LCD IPS TFT

1.3 inci 240x240 LCD IPS TFT

1.3 inci 240x240 LCD IPS TFT yaiku 1.3 inci layar LCD TFT, resolusi 240x240, driver IC ST7789V2, 12 pin FPC, antarmuka 4-SPI, arah pandeleng gratis, lampu latar LED putih.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1.3 inci 240x240 LCD IPS TFT

 

Product instruction of the 1.3 inci 240x240 LCD IPS TFT

We supply 1.3 inci 240x240 LCD IPS TFT which is a transmissive type a-Si IPS TFT-LCD (amorphous silicon thin film transistor liquid crystal display) module, which is composed of a IPS TFT-LCD panel, a driver circuit and a backlight unit, The panel size is Senggol and the resolution is 240x240. High image quality a-Si TFT LCD module. The LCM can be easily accessed by micro-controller via 4-SPI interface.


Spesifikasi Produk saka LCD LCD LCD TFT 1,3 inci


Ora

Item

Spesifikasi

Tetembungane

1

Mode Tampilan

Orarmally Black

-

2

Ukuran layar

Senggol

-

3

Resolusi

240xRGBx240

-

4

Nomer warna

262K TFT

-

5

Pengaturan Werna

RGB-stripe

-

6

IC driver

ST7789V2

-

7

Cahaya Mburi

LED putih * 2

-

8

Ndeleng Arah

ALL

-

9

Antarmuka

4-SPI

-

10

Perawatan lumahing

Motong UV

-

11

panel tutul

N / A

-

 

Paramèter

Spesifikasis

Unit

Ukuran garis

26.00 x29.15 x1.8 (D) (LCM, ora kalebu FPC)

mm

Wilayah aktif

23,40 (W) x23.40 (H)

mm

Resolusi

240 (H) titik xRGBx240 (V)

-

Ukuran titik

NA

mm

Nilai luminance

300

cd / ㎡

 

Gambar Drawing saka LCD LCD 1,3 240x240 TFT

PINS Produksi definisi LCD TFT 1.3x 24040240

Product Feature and Application of the 1.3 inci 240x240 LCD IPS TFT

Product Inspection of the 1.3 inci 240x240 LCD IPS TFT

Sadurunge paket lan kiriman, produk asli bakal diuji siji-sijine dening teknisi lan tim QC kanggo mesthekake kualitas kabeh produk.
Kita bakal nguji barang kanthi ketat miturut pemeriksaan standar sadurunge kiriman.

 

Delivery, shipping and Severing of 1.3 inci 240x240 LCD IPS TFT

1). Syarat Pembayaran: T / T, Western Union.
2). Pengiriman: Pangiriman kanthi cepet dening UPS, EMS, DHL, TNT, FedEx, utawa kanthi udara.
3). Wektu pangiriman: 3-7 dina kanggo barang ing saham, 3-4 minggu kanggo barang produksi massal.
4). Detail Kemasan: Dibungkus tas anti-statis kanthi kothak busa kanggo njamin keamanan ing transportasi.
5). Rincian Pengiriman: 1 nganti 30 dina. Ragad kiriman nganti bobot lan volume produk.
6). Conto: Perusahaan kita nawakake conto kanggo tes kualitas utawa tujuan bisnis liyane, nanging kita njaluk sampeyan mbayar conto lan barang barang.

FAQ


P: Apa MOQ?
A: Umumé, yen sampeyan milih produk sing beda, minimal order order qty uga bakal beda.


P: Kepiye wektu pangiriman?
A: Produk LCD mbutuhake 3-4 minggu digawe sawise nampa simpenan.


P: Apa produk sampeyan nduwe jaminan?
A: Ya, kita nawakake jaminan 12 wulan kanggo produk kita. Kerusakan amarga nggunakake penyalahgunaan, perawatan sing ora becik lan modifikasi lan ndandani kanthi ora sah ora dijamin dening babar pisan.

P: Apa cara pambayaran sampeyan?
A: Biasane kita nampa cara pembayaran kalebu T / T, Western Union. 50-100% simpenan luwih awal lan imbangan sadurunge dikirim menyang jumlah pambayaran. Sing tuku bisa milih cara pembayaran sing sampeyan tampa.

Q: Apa metode pengiriman sampeyan?

A: Kita nyedhiyakake metode pengiriman lengkap.

Kanggo pesenan kuantitas cilik sing dikirim dening UPS Air-Express, utawa layanan DHL / FEDEX / TNT / EMS Express, aman lan cepet.
Kanggo pesenan kuantitas sing akeh sing dikirim dening agen kargo panuku ing China, kita uga bisa ngirim kanthi transportasi Udara utawa transportasi segara.

P: Apa sampeyan nawakake solusi khusus?
A: Ya, kita bisa nawakake solusi khusus yen produk standar ora bisa nyukupi syarat panuku.

 

Warta Paling Anyar

 

Rekomendasi

 

 

Panas Tags: 1,3 inci 240x240 LCD IPS TFT, China, Produsen, Pabrik, Pabrik, Digawe ing China, Disesuaikan, Saham, Bulk, Sebutharga, Kualitas Tinggi

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码