0.96 inci 80x160 IPS TFT LCD
  • Air Pro0.96 inci 80x160 IPS TFT LCD
  • Air Pro0.96 inci 80x160 IPS TFT LCD

0.96 inci 80x160 IPS TFT LCD

LCD LCD 0.96 inci 80x160 IPS TFT yaiku 0.96 inci layar LCD TFT IPS, resolusi 80x160, driver IC ST7735, 13 pin FPC, antarmuka 4-SPI, arah ndeleng gratis, lampu latar LED putih.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

0.96 inci 80x160 IPS TFT LCD

Product instruction of the 0.96 inci 80x160 IPS TFT LCD

Kita nyedhiyakake 0,96 inci 80x160 IPS TFT LCD yaiku jinis transiverive a-Si IPS TFT-LCD (modul polip transistor cair transistor silikon putih), sing kasusun saka panel TFT-LCD, sirkuit driver lan unit lampu mburi, Ukuran panel yaiku 0.96 inci lan resolusi kasebut yaiku 80x160. Modul LCD a-Si TFT kanthi kualitas dhuwur. LCM bisa gampang diakses dening pengontrol mikro liwat antarmuka 4-SPI.

 

Product Spesifikasi of the 0.96 inci 80x160 IPS TFT LCD


Ora

Item

Spesifikasi

Tetembungane

1

Mode Tampilan

Orarmally Black

-

2

Ukuran layar

0,96inch

-

3

Resolusi

80xRGBx160

-

4

Nomer warna

262K TFT

-

5

Pengaturan Werna

RGB-stripe

-

6

IC driver

ST7735S

-

7

Cahaya Mburi

LED putih * 1

-

8

Ndeleng Arah

ALL

-

9

Antarmuka

4-SPI

-

10

Perawatan lumahing

Motong UV

-

11

panel tutul

N / A

-

 

Paramèter

Spesifikasis

Unit

Ukuran garis

13.50 x27.95 x1.5 (D) (LCM, ora kalebu FPC)

mm

Wilayah aktif

10.80 (W) x21.62 (H)

mm

Resolusi

Titik 80 (H) xRGBx160 (V)

-

Ukuran titik

NA

mm

Nilai luminance

Ketik 350

cd / ㎡


Production Drawing of the 0.96 inci 80x160 IPS TFT LCD

Production PINS Definition of the 0.96 inci 80x160 IPS TFT LCD

 

Product Feature and Application of the 0.96 inci 80x160 IPS TFT LCD


 

 

 

Product Inspection of the 0.96 inci 80x160 IPS TFT LCD

Sadurunge paket lan kiriman, produk asli bakal diuji siji-sijine dening teknisi lan tim QC kanggo mesthekake kualitas kabeh produk.
Kita bakal nguji barang kanthi ketat miturut pemeriksaan standar sadurunge kiriman.

 

Delivery, shipping and Severing of the 0.96 inci 80x160 IPS TFT LCD

1). Syarat Pembayaran: T / T, Western Union.
2). Pengiriman: Pangiriman kanthi cepet dening UPS, EMS, DHL, TNT, FedEx, utawa kanthi udara.
3). Wektu pangiriman: 3-7 dina kanggo barang ing saham, 3-4 minggu kanggo barang produksi massal.
4). Detail Kemasan: Dibungkus tas anti-statis kanthi kothak busa kanggo njamin keamanan ing transportasi.
5). Rincian Pengiriman: 1 nganti 30 dina. Ragad kiriman nganti bobot lan volume produk.
6). Conto: Perusahaan kita nawakake conto kanggo tes kualitas utawa tujuan bisnis liyane, nanging kita njaluk sampeyan mbayar conto lan barang barang.

 

FAQ


P: Apa MOQ?
A: Umumé, yen sampeyan milih produk sing beda, minimal order order qty uga bakal beda.


P: Kepiye wektu pangiriman?
A: Produk LCD mbutuhake 3-4 minggu digawe sawise nampa simpenan.


P: Apa produk sampeyan nduwe jaminan?
A: Ya, kita nawakake jaminan 12 wulan kanggo produk kita. Kerusakan amarga nggunakake penyalahgunaan, perawatan sing ora becik lan modifikasi lan ndandani kanthi ora sah ora dijamin dening babar pisan.

P: Apa cara pambayaran sampeyan?
A: Biasane kita nampa cara pembayaran kalebu T / T, Western Union. 50-100% simpenan luwih awal lan imbangan sadurunge dikirim menyang jumlah pambayaran. Sing tuku bisa milih cara pembayaran sing sampeyan tampa.

Q: Apa metode pengiriman sampeyan?

A: Kita nyedhiyakake metode pengiriman lengkap.

Kanggo pesenan kuantitas cilik sing dikirim dening UPS Air-Express, utawa layanan DHL / FEDEX / TNT / EMS Express, aman lan cepet.
Kanggo pesenan kuantitas sing akeh sing dikirim dening agen kargo panuku ing China, kita uga bisa ngirim kanthi transportasi Udara utawa transportasi segara.

P: Apa sampeyan nawakake solusi khusus?
A: Ya, kita bisa nawakake solusi khusus yen produk standar ora bisa nyukupi syarat panuku.

 

Warta Paling Anyar

 

Rekomendasi

 

 

Panas Tags: LCD LCD 0.96 inci 80x160 IPS TFT, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China, Disesuaikan, Ing Simpenan, Bulk, Sebutharga, Kualitas Tinggi

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码